Ce conține serviciul și cum te ajută?

1. Analiza pieței (keyword research)

Primul pas al strategiei SEO este identificarea pieței (cuvintele cheie principale și volumul de căutari).

Acest pas este esențial fiindcă oferă informații esențiale despre dimensiunea pieței, sezonalitatea acesteia și posibilitățile de dezvoltare.

Astfel, vei afla exact care este dimensiunea businessului tău în online și care sunt oportunitățile de dezvoltare.

Aflând care sunt trendurile de căutare îți vei putea planifica din timp strategiile comerciale și campaniile de marketing.

analiza competitie

2. Identificarea competitorilor

Pentru o imagine globală asupra pieței, un business trebuie să știe cu exactitate care sunt principalii competitori.

În acest mod îți vei putea doza cu eficiență eforturile necesare pentru depășirea acestora.

Vom identifica pricipalele site-uri care ocupă locuri de top în Google pe cuvintele cheie relevante pentru businessul tău și vom atribui un scor de vizibilitate pentru fiecare.

analiza backlinks3. Analiza backlink-urilor principalilor competitori

Backlink-urile sunt principalul factor de ranking  în Google iar acțiunea de a construi backlink-uri poartă denumirea de link building.

Înainte de a demara o campanie de link building este necesară o analiză a profilului de backlink-uri pentru principalii competitori.

Astfel, noi vom analiza competitorii tăi în funcție de numărul de domenii, tipul de backlink-uri, velocitatea lor și topul paginilor cu backlink-uri. În acest mod vei ști ce competitori au o campanie de link building activă și care sunt produsele/serviciile pe care aceștia le promovează cel mai mult.

Pornind de la o analiză SEO vei putea afla informații concludente nu doar despre strategiile de marketing ale concurenților, ci chiar și despre direcțiile comerciale ale acestora.

structura site4. Structurarea site-ului

Un site bine optimizat trebuie să fie, înainte de toate, bine structurat. O structură logică și intuitivă a categoriilor și serviciilor contribuie la o indexare mai bună a site-ului în Google.

Pe baza cuvintelor cheie identificate în cadrul analizei de piață, vom crea o structură de categorii și subcategorii ce va facilita indexarea rapidă a site-ului.

seo meeting5. SEO Meeting

Întrucât principalul nostru scop este să oferim plusvaloare partenerilor cu care colaborăm, vrem să ne asigurăm că toate informațiile noastre sunt percepute și fructificate la maxim.

Toți cei care comandă serviciul SEO pentru Startup-uri vor beneficia și de o întâlnire (la sediul nostru sau pe Skype) cu un specialist din cadrul firmei în care vom explica strategia gândită de noi.

Solicită serviciul Start-up SEO!

Testimoniale

Beneficiez din plin de serviciul oferit de cei de la AdMarks: StartUp SEO. Am doar cuvinte de laudă atât pentru maniera în care sunt structurate informațiile cât și pentru abordarea realistă. Sunt atât de încântat de StartUp SEO încât l-am recomandat tuturor celor care ne-au ales pentru a le dezvolta proiectele online. 5 Stele! PS: Era nevoie de ceva timp de o asemenea abordare a subiectului SEO pentru companii

Marius Zinveliu
Lead Magician @ MG5.ro

Dupa peste 12 ani de experiență în Customer Care în cele mai prestigioase grupuri comerciale din industria luxului și a frumuseții, inevitabil am așteptări de la cei cu care interacționez. Oamenii care reprezinta ADMARKS m-au surprins din primul moment cu promptitudinea cu care au reacționat la solicitările mele. Dorința pe care au afișat-o de a înțelege nevoile și dorințele pe care eu le aveam a stat drept fundament pentru soluțiile pe care aveau să mi le ofere. Și foarte important, au prețuit timpul meu - timpul de reacție al lor a fost întru-totul mulat pe timpul pe care eu îl aveam la dispoziție. Jos pălăria pentru serviciile pe care le oferă!

Vlad Chirilă
Founder @ BeautyAdviser.com
eBook gratuit – Starting up your SEO

Află cum să-ți optimizezi site-ul încă de la lansare!