Ce con╚Ťine serviciul ╚Öi cum te ajut─â?

1. Analiza pie╚Ťei (keyword research)

Primul pas al strategiei SEO este identificarea pie╚Ťei (cuvintele cheie principale ╚Öi volumul de c─âutari).

Acest pas este esen╚Ťial fiindc─â ofer─â informa╚Ťii esen╚Ťiale despre dimensiunea pie╚Ťei, sezonalitatea acesteia ╚Öi posibilit─â╚Ťile de dezvoltare.

Astfel, vei afla exact care este dimensiunea businessului t─âu ├«n online ╚Öi care sunt oportunit─â╚Ťile de dezvoltare.

Afl├ónd care sunt trendurile de c─âutare ├«╚Ťi vei putea planifica din timp strategiile comerciale ╚Öi campaniile de marketing.

analiza competitie

2. Identificarea competitorilor

Pentru o imagine global─â asupra pie╚Ťei, un business trebuie s─â ╚Ötie cu exactitate care sunt principalii competitori.

├Än acest mod ├«╚Ťi vei putea doza cu eficien╚Ť─â eforturile necesare pentru dep─â╚Öirea acestora.

Vom identifica pricipalele site-uri care ocupă locuri de top în Google pe cuvintele cheie relevante pentru businessul tău și vom atribui un scor de vizibilitate pentru fiecare.

analiza backlinks3. Analiza backlink-urilor principalilor competitori

Backlink-urile sunt principalul factor de ranking┬á ├«n Google iar ac╚Ťiunea de a construi backlink-uri poart─â denumirea de link building.

Înainte de a demara o campanie de link building este necesară o analiză a profilului de backlink-uri pentru principalii competitori.

Astfel, noi vom analiza competitorii t─âi ├«n func╚Ťie de num─ârul de domenii, tipul de backlink-uri, velocitatea lor ╚Öi topul paginilor cu backlink-uri. ├Än acest mod vei ╚Öti ce competitori au o campanie de link building activ─â ╚Öi care sunt produsele/serviciile pe care ace╚Ötia le promoveaz─â cel mai mult.

Pornind de la o analiz─â SEO vei putea afla informa╚Ťii concludente nu doar despre strategiile de marketing ale concuren╚Ťilor, ci chiar ╚Öi despre direc╚Ťiile comerciale ale acestora.

structura site4. Structurarea site-ului

Un site bine optimizat trebuie să fie, înainte de toate, bine structurat. O structură logică și intuitivă a categoriilor și serviciilor contribuie la o indexare mai bună a site-ului în Google.

Pe baza cuvintelor cheie identificate ├«n cadrul analizei de pia╚Ť─â, vom crea o structur─â de categorii ╚Öi subcategorii ce va facilita indexarea rapid─â a site-ului.

seo meeting5. SEO Meeting

├Äntruc├ót principalul nostru scop este s─â oferim plusvaloare partenerilor cu care colabor─âm, vrem s─â ne asigur─âm c─â toate informa╚Ťiile noastre sunt percepute ╚Öi fructificate la maxim.

To╚Ťi cei care comand─â serviciul┬áSEO pentru Startup-uri vor beneficia ╚Öi de o ├«nt├ólnire (la sediul nostru sau pe Skype) cu un specialist din cadrul firmei ├«n care vom explica strategia g├óndit─â de noi.

Solicit─â serviciul Start-up SEO!

Testimoniale

Beneficiez din plin de serviciul oferit de cei de la AdMarks: StartUp SEO. Am doar cuvinte de laud─â at├ót pentru maniera ├«n care sunt structurate informa╚Ťiile c├ót ╚Öi pentru abordarea realist─â. Sunt at├ót de ├«nc├óntat de StartUp SEO ├«nc├ót l-am recomandat tuturor celor care ne-au ales pentru a le dezvolta proiectele online. 5 Stele! PS: Era nevoie de ceva timp de o asemenea abordare a subiectului SEO pentru companii

Marius Zinveliu
Lead Magician @ MG5.ro

Dupa peste 12 ani de experien╚Ť─â ├«n Customer Care ├«n cele mai prestigioase grupuri comerciale din industria luxului ╚Öi a frumuse╚Ťii, inevitabil am a╚Ötept─âri de la cei cu care interac╚Ťionez. Oamenii care reprezinta ADMARKS m-au surprins din primul moment cu promptitudinea cu care au reac╚Ťionat la solicit─ârile mele. Dorin╚Ťa pe care au afi╚Öat-o de a ├«n╚Ťelege nevoile ╚Öi dorin╚Ťele pe care eu le aveam a stat drept fundament pentru solu╚Ťiile pe care aveau s─â mi le ofere. ╚śi foarte important, au pre╚Ťuit timpul meu - timpul de reac╚Ťie al lor a fost ├«ntru-totul mulat pe timpul pe care eu ├«l aveam la dispozi╚Ťie. Jos p─âl─âria pentru serviciile pe care le ofer─â!

Vlad Chiril─â
Founder @ BeautyAdviser.com
eBook gratuit – Starting up your SEO

Afl─â cum s─â-╚Ťi optimizezi site-ul ├«nc─â de la lansare!